Μους σοκολάτας

chocolate-mousse-full-01

Υλικά

  • 1 κουτάκι κρέμα καρύδας (παχύρευστο με πολλά λιπαρά)
  • 1 φλυτζάνι χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
  • 3/4 φλυτζανιού κακάο

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε στον καταψύκτη την κρέμα καρύδας για αρκετές ώρες για να στερεοποιηθούν τα λιπαρά της.
  2. Σε ένα δυνατό μπλέντερ βάζουμε πρώτα την κρέμα και ξεκινάμε το μπλέντερ μας, και μετά σιγά σιγά προσθέτουμε τους χουρμάδες να λιώσουν καλά και τελευταίο το κακάο.
  3. Τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να σφίξει το μείγμα.