Υλικά
- 1 κουτάκι κρέμα καρύδας (παχύρευστο με πολλά λιπαρά)
- 1 φλυτζάνι χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
- 3/4 φλυτζανιού κακάο
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον καταψύκτη την κρέμα καρύδας για αρκετές ώρες για να στερεοποιηθούν τα λιπαρά της.
- Σε ένα δυνατό μπλέντερ βάζουμε πρώτα την κρέμα και ξεκινάμε το μπλέντερ μας, και μετά σιγά σιγά προσθέτουμε τους χουρμάδες να λιώσουν καλά και τελευταίο το κακάο.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να σφίξει το μείγμα.