Δες την αλήθεια πίσω από τις επιλογές σου!

Παγκόσμια Ημέρα Vegan Τρόπου Ζωής 2015

Πρόσκληση για συμμετοχή σε ακτιβιστική δράση!

Γιατί ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ανεχόμασταν ούτε για μια στιγμή τη βίαιη κακοποίηση και θανάτωση ενός ζώου μπροστά μας, χρησιμοποιούμε καθημερινά προϊόντα που παράγονται με τις ίδιες πρακτικές αλλού; Γιατί πάντα οι διαφημίσεις μας εξαπατούν με γελαστά και ελεύθερα ζώα, ενώ η πραγματικότητα είναι τόσο οδυνηρά διαφορετική;

Η συλλογικότητα Vegan Thessaloniki διοργανώνει ακτιβιστική δράση ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ζώων με θέμα: Δες την αλήθεια πίσω από τις επιλογές σου. Αυτό το Σάββατο, στη 1 το μεσημέρι και για κάτι περισσότερο από μία ώρα, άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει τον vegan τρόπο ζωής θα βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να ενημερώνουν τους περαστικούς για την κακοποίηση που υφίστανται τα μη ανθρώπινα ζώα.

Μέσα από ερωτηματολόγια, συζήτηση στον δρόμο, έντυπο και ακουστικό υλικό και με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, σας καλούμε να ανοίξετε τα μάτια και τις καρδιές σας και να γνωρίσετε μια ελάχιστα γνωστή πραγματικότητα. Αυτή της ανελευθερίας, της κακοποίησης και του άδικου θανάτου των ζώων. Θα γίνει ενημέρωση για τις εναλλακτικές και τα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε ώστε να φτιάξουμε ξανά γέφυρες σεβασμού και συμπόνιας προς τα ζώα και να δώσουμε τέλος στη μακρόχρονη βαναυσότητα απέναντι τους.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, ώρα 13.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους, απέναντι από τον κινηματογράφο “Ολύμπιον” στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία σας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη -είναι αναγκαία και απαραίτητη- για τα δισεκατομμύρια αισθανόμενα πλάσματα που περιμένουν να ανοίξουμε τα μάτια μας και να γίνουμε η φωνή τους.